Intéliem Training

 

training

A Intéliem dissenyem i desenvolupem programes de caràcter actiu i participatiu: cursostallers, conferències, assessoraments i sessions individuals. Facilitem un aprenentatge generatiu i funcional als nostres clients.

.

.

 

 

 

 

 

Els programes s’estructuren entorn als següents blocs:

.

Coaching

Apropa’t al Coaching. Per a tu particularment, per al teu equip o per a la teva organització. Experimenta els beneficis que et pot aportar a partir d’un programa personalitzat.

Pots arribar a ser més competent personalment i així autoliderar la teva carrera vital i professional. Pots conèixer les eines, el mètode i els recursos que s’utilitzen en coaching, per al propi exercici professional o per liderar el teu equip. Aprendràs l’escolta activa i empàtica, la conversa efectiva, les preguntes poderoses, el feedback i el rapport, la comunicació indirecta, la comunicació no-verbal i paraverbal,…

 

Lideratge

El teu equip necessita un líder capaç d’explorar territoris desconeguts i que siguis un model d’inspiració per a la teva gent dins l’organització; que mobilitzis a les persones amb passió, optimisme i decisió; que les animin a aconseguir els objectius de l’organització, partint d’una visió clara i realista. I que siguis capaç de fer-los arribar a un model renovat, sostenible i compartit de millora. Així com d’aconseguir l’excel·lència, tant en els seus resultats com en les relacions humanes.

Una oportunitat per a l’eficàcia, el treball desafiant i la consecució dels teus objectius com a líder; per a l’exercici i desenvolupament de la teva missió, a partir de l’aprenentatge de noves eines, recursos i estratègies, amb la màxima competència.

 

Intel·ligència Emocional

Mobilitzar i conduir les emocions en una direcció positiva és imprescindible per crear un clima favorable. Alhora que promoure el benestar personal i organitzacional, per arribar a les fites més altes. Per això, és necessari començar per la Intel·ligència Emocional.

Intéliem t’ofereix, sigui en qualitat de líder o en el desenvolupament de l’exercici professional, l’oportunitat d’aprendre i millorar les teves competències i les del teu equip en Intel·ligència Emocional. Ampliar els teus coneixements en l’autogestió personal, així com en la gestió de les relacions humanes: autoconsciència emocional, autoconfiança, optimisme, iniciativa, empatia, consciència organitzacional, assertivitat, resolució de conflictes, treball i cohesió d’equip…

 

PNL (Programació Neurolingüstica)

A la dècada dels anys 70, els investigadors John Grinder i Richard Bandler van ser els precursors en el desenvolupament d’uns estudis per prendre el modelatge dels millors comunicadors. La finalitat va ser detallar les seves competències inconscients, per tal d’acostar-nos a l’excel·lència personal i professional.

Tenir recursos i saber-los utilitzar adequadament a cada moment i situació és el que marca la diferencia. En aquest cas, els recursos més importants resideixen en els estats interns de les persones.

Endinsar-se en la PNL (Programació Neurolingüística) suposa realitzar un viatge cap a l’autoconeixement, la comunicació i el canvi, el qual t’obrirà infinitat de possibilitats i oportunitats.

Aquest viatge parteix de l’estat personal en que et trobes per arribar a l’estat desitjat. La clau resideix en l’actitud que adoptis com a viatger, per aprendre i integrar aquells recursos per arribar al canvi desitjat.

 

Consulta aquí programes ja dissenyats