.

Equip Intéliem

 

La col·laboració entre professionals especialitzats és molt important per enriquir i oferir el millor servei. L’equip de Intéliem l’integrem els següents professionals:

 

Mònica Parejo
Directora - fundadora de Intéliem. Coach Personal i Professional - Executiu, Wingwave Coach. Especialista en Inteligència Emocional, Lideratge i processos per al canvi i el lideratge

Mònica Parejo, fundadora i directora de Intéliem des de l'any 2011, és Coach especialista en Coaching Professional - Executiu, Coaching d’Equips i Coaching Educatiu, també és Wingwave Coach. Experta en Intel·ligència Emocional, desenvolupa la seva tasca professional acompanyant a clients i organitzacions en processos per al canvi i el lideratge.

TwitterInstagrameMail
Claudi París
Coach Professional - Executiu, especialista en desenvolupament del talent, lideratge i Coaching d'Alt Rendiment

Sport & Executive Coach, desenvolupa la seva tasca a Intéliem com a formador en Habilitats de Coaching i Lideratge. En l'àmbit empresarial aporta valor des del món de l'esport, del que en té una experiència de més de 15 anys optimitzant i millorant el rendiment en diferents àmbits. És especialista en Psicologia de l'Esport, Alt Rendiment i Desenvolupament del Talent. Coach en diversos Clubs i equips; d'esportistes i entrenadors.

TwitterEMailWeb