Home Notícies Xerrada: “L’agenda de 4ª generació del líder.”

Xerrada: “L’agenda de 4ª generació del líder.”

by Mònica Parejo

Em complau comunicar-vos que el proper dimarts, 18 de desembre a les 18’30h. a CoEspai (Girona) oferiré la xerrada “L’agenda de 4ª generació del líder”. Adreçada a emprenedors, empresaris, i a totes aquelles persones que puguin estar interessades en el tema.

El que més importa mai ha d’estar subordinat al que menys importa.

Goethe

Quin canvi pots introduir que representaria una gran diferencia positiva per al teu negoci?

Com a líder de la teva empresa, tu estàs al capdavant de tot: marcar directrius, captar potencial, escollir, prendre decisions,… Per això cal una bona autoadministració, un lideratge efectiu, i actuar en conseqüència i amb integritat personal.

Quan liderem decidim què és “el primer”. Per això et volem presentar “l’agenda de 4ª generació”. Aquesta agenda et planteja el repte d’administrar-te a tu mateix, no estar subordinat al temps, i evitar caure en l’estrès crònic o en la “síndrome del sacrifici”.

La clau resideix en el nostre cercle d’influència: en preservar i enfortir les nostres relacions per tal d’aconseguir els resultats desitjats.

Els líders efectius posen la mirada en les oportunitats. Què vols fer tu? On tens fixada la teva mirada? Descobreix un nou enfoc que pot transformar-te a tu i al teu negoci.

Conceptes clau:

-Lideratge i coaching

-Gestions importants versus urgents

-Equilibri de rols i flexibilitat

-Voluntat, integritat i valors

-Selecció de fites i objectius

Data: 18 de desembre de 2012.

Hora: 18’30h.

Preu: gratuït

Per més informació i incripcions: aquí

També et pot interessar...