Home Notícies Un equip molt emocional!

Un equip molt emocional!

by Mònica Parejo

El passat 24 de novembre, a Barcelona, va tenir lloc la darrera sessió del curs en Educació Emocional en el Col·legi Claret.

Equip d'Ed. Infantil i Cicle Inicial del ClaretUn equip encantador de trenta mestres, d’Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària, que s’ha abocat amb molta força, il·lusió i compromís en aquest bell projecte, al llarg  de vint hores.

A la formació hem treballat aspectes com el perfil del líder emocional, el desenvolupament emocional dels infants,…, i les 5 competències emocionals: la consciència, la regulació i l’autonomia emocionals, la competència social i les habilitats per a la vida i el benestar subjectiu.

Tot plegat endolçit amb les bones actituds, els somriures i el saber fer d’aquests professionals. Educadors emocionals que aporten als infants del Claret l’oportunitat de crèixer més intel·ligents emocionalment i una mica més feliços.

Encoratjo i admiro la vostra tasca. Ha estat un plaer ser la vostra guia en aquestes set setmanes. Us desitjo tot l’èxit que us mereixeu!

També et pot interessar...