Home Cursos Conferència: ELS BENEFICIS DEL COACHING COM A ESTRATÈGIA EMPRESARIAL

Conferència: ELS BENEFICIS DEL COACHING COM A ESTRATÈGIA EMPRESARIAL

by Mònica Parejo

El proper 1 de març, impartiré una ponència al Consell Comarcal del Baix Empordà, dins l’espai de l’Àrea de Promoció Econòmica: Dijous innovadors, adreçat a empresaris i professionals de diferents àmbits. Seguidament presento un abstract del que tractarà la conferència:
ccbeQuè faríem si coneguéssim un mètode amb el qual no podem fallar en la consecució dels nostres objectius empresarials? Quines portes obriríem si tinguéssim la clau del propi èxit, el del nostre equip o el de la nostra empresa?
Per a la millora de la productivitat, l’activitat laboral i dels resultats a l’empresa; del rendiment, el manteniment i desenvolupament del talent a l’organització;  el lideratge en les relacions interpersonals,… de vegades, cal un procés de canvi intencionat per reconèixer, manejar i inclús dirigir el propi procés per a una transformació personal, professional i organitzacional amb èxit.
Les empreses són el que són per les persones que la conformen, i els beneficis en gran mesura vénen donats pel benestar dels seus empleats, i pel bon tracte i servei als seus clients. És per això que cal una visió a mig termini: quan la situació econòmica remunti serà difícil retenir o recuperar el talent perdut; cal allunyar-se de la figura del “capatàs”, que clarament està en davallada. És molt important que el treballador entengui les decisions de l’empresa i es comprometi amb el seu projecte.
S’arriba als  resultats a través de les persones.
És l’oportunitat de descobrir els avantatges i beneficis d’un model metodològic que t’acompanya de forma més ràpida, segura, còmoda i efectiva a aconseguir els  propis propòsits empresarials.

Idees Clau: El Coaching (concepte, procés i tipus); el ROI i els beneficis del coaching; la visió, els objectius i els resultats empresarials.

Data: dijous, 1 de març de 2012.
Durada: de 9’30 a 11h.
Preu: gratuït.

També et pot interessar...