Home Cursos Conferència: Coaching per a l’emprenedoria, la creació o transformació del propi negoci.

Conferència: Coaching per a l’emprenedoria, la creació o transformació del propi negoci.

by Mònica Parejo

No calen grans inversions econòmiques per tenir èxit amb el nostre negoci, més enllà dels discursos i tòpics actuals. Tenir una bona idea, enginy, esforç, capacitat d’autogeneració d’emocions positives i el suport en l’entorn són claus per aconseguir-ho.cambra

El Coaching és un model metodològic que, portat amb el màxim compromís i voluntat,  facilita el retorn de la inversió que necessites per aconseguir les teves fites empresarials.

Un acompanyament que t’ajuda a despertar la teva visió empresarial, aconseguir els teus objectius, prendre decisions des dels propis valors professionals, manejar els propis pensaments i emocions que et poden limitar, augmentar la confiança i promoure plans d’acció per al desenvolupament o transformació efectius del negoci,… potenciant al màxim el propi rendiment i competències del líder que portes dins.

Objectiu: Aportar idees claus a través del Coaching per a professionals o empresaris que vulguin iniciar el seu propi negoci o transformar-lo per tal d’obtenir el màxim èxit empresarial.

Dirigit a: Emprenedors, empresaris i propietaris de PIMES.

Lloc de realització:  Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols.

Data: Divendres, 9 de març de 2012.

Horari: 9’30 a 11h.

Preu: gratuït

També et pot interessar...